Lofoten Web

- din samarbeidspartner

Lik oss på FB

Lofoten Web har spesialisert seg på å lage nettsider (hjemmesider) som er enkle å bruke, enkle å vedlikeholde og som i tillegg ser bra ut. Du trenger ikke noen spesielle programmer eller kunnskap om HTML for å kunne bruke sidene og oppdatere eller legge til nytt innhold. Ved hjelp av en hvilken som helst nettleser kan du legge inn nye bilder, skrive tekst og publisere innholdet i løpet av kort tid.

 

CMS

Vi tilbyr nettsider i to av verdens mest brukte publiseringssystem (også kalt CMS eller Content Management System), nemlig WordPress og Joomla. I motsetning til mange andre som tilbyr å lage nettsider i en av disse plattformene kan vi tilby spesiallagede utvidelser som ikke finnes i dag.

En nettside er gjerne det utstillingsvinduet dine kunder og kontakter ser. Det er derfor viktig at nettsiden ser ordentlig ut. Et godt førsteinntrykk vil alltid være positivt. I samarbeid med deg lager vi nettsiden sånn som du ønsker. Har du en grafisk profil, så overfører vi den til nettsiden sånn at gjenkjennelsen av ditt firma blir komplett.

En nettside kan være så flott og funksjonell den bare kan være, men hvis ingen ser nettsiden nytter det ikke hvordan siden ser ut. Vi hjelper deg med å få sidene synlige hos de store søkemotorene.

Dersom du ikke ønsker å oppdatere innholdet på sidene selv, så kan vi tilby ulike ferdige pakker, avhengig av hvor ofte nettsidene skal oppdateres med tekst og bilder. Vi tilbyr også vedlikeholdsavtaler der vi sørger for at det hele tiden er den siste versjonen av CMS-plattformen som brukes.

asbjornpettersen com

Lofoten Web samarbeider med asbjornpettersen.com. Sjekk gjerne ut hans nettside og noen av de sidene han har laget.
Sammen kan vi tilby skreddersydde løsninger og tilpasninger som passer ditt behov. Du slipper med andre ord å få noe som "bare er sånn".

Responsivt design

responsive

Alle sidene vi produserer er responsive. Det betyr at sidene er tilpasset ulike skjermstørrelser. Om du ser sidene på en stor skjerm, på en liten smarttelefon eller noe midt mellom, så er sidene designet for å se bra ut på alle disse skjermstørrelsene.

Enkelt vedlikehold

En nettside skal være enkel å vedlikeholde. I motsetning til "gamle dager", da man måtte ha egne programmer og kunnskap om hvordan HTML fungerte og FTP, så trenger man i dag kun en nettleser og internettilgang. Det betyr at du faktisk kan sitte på fjellet eller på havet og oppdatere nettsiden med både bilder og tekst. I praksis er det minst like enkelt å oppdatere nettsiden som det er å oppdatere på Facebook.
Hvis du vil at en artikkel skal publiseres på et bestemt tidspunkt, eller at den skal avpubliseres på et bestemt tidspunkt, så gjøres det på en enkel måte ved å velge start- og sluttidspunkt. Dermed kan du gjøre ferdig en artikkel i god tid, og på et bestemt tidspunkt dukker artikkelen opp.

Søkemotoroptimalisering (SEO)

Alle nettsider vi produserer blir søkemotoroptimalisert. I tillegg registrerer vi nettsidene hos Google, som er den største og viktigste søkemotoren. Kort fortalt, så bruker vi de tipsene og triksene som Google selv anbefaler. Det betyr at innholdet på nettsidene kommer høyt opp på søkeresultatene hos søkemotorene.

Vi kan vedlikeholde sidene

Mange ønsker ikke selv å gjøre jobben med å vedlikeholde sidene, eller legge ut bilder og tekst. Vi gjør gjerne jobben for deg. Alt du trenger å gjøre er å inngå en passende avtale ut fra ditt behov, og så sender du tekst og bilder til oss og får oss til å publisere dette. Enklere kan det ikke gjøres.

Ta kontakt hvis noe dette høres interessant ut.

 

Domenesjekk


Webmail

Lofoten Web Postadresse Besøksadresse
Telefon: 997 02 402
E-post: post@lofotenweb.no
Skjerpveien 173
8360 Bøstad
Skjerpveien 173
8360 Bøstad